Anmeldelse af Allente

4.3/5

Med Allente kan du både modtage dit tv-signal via streaming og parabol, så du kan finde den metode der passer dig bedst. Når du har valgt, hvor dit tv-signal skal komme fra, er det muligt at vælge mellem 3 forskellige tv-pakker. Den mindste hedder Basis og koster 429 kr. med streaming og 508 kr. med parabol. Prisen for det mindste abonnement er til den lidt dyre side sammenlignet med andre tv-pakker, men til gengæld får man mange af de gode kanaler med, der uden tvivl kan give dig timevis af underholdning.

Med en tv-pakke fra Allente kan du bl.a. få glæde af DR’s kanaler, TV 2’s kanaler samt Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. I alle abonnementer får du desuden adgang til Viaplay, så du altid kan holde dig opdateret på de nyeste serier og film, ligesom du også får adgang til et bred udvalg af børneunderholdning.

Med et abonnement hos Allente får du desuden adgang til Allente’s app, der indeholder tv lige hvor du ønsker.

Fordele

Ulemper

Med det billigste abonnement fra Allente får du:

Disse streamingtjenester kan du vælge i en tv-pakke fra Allente

Hos Tvpakker.dk har vi samlet tv-pakker fra de største udbydere i Danmark. På den måde har vi gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige udbydere og deres tv-løsninger. Se alle tv-pakker her.

Om Allente

Med Allente kan du både modtage dit tv-signal via streaming og parabol. Hvis du vælger en parabol, er både montering, installation og UHD-boks inkluderet i prisen. Hvis du hellere vil modtage dit tv-signal gennem streaming kræver det en bredbåndsforbindelse og at du kan tilkoble dit tv til en Apple T, Cromecast eller Allente Streaming HUB med Google TV.

Med et Premium-abonnement får du sport inkluderet, så du kan følge med alverdens sports som f.eks. Premier League, Formel 1, golf og NHL. Hvis du vælger parabol-løsningen kan du endda streame alle populære film og serier fra SkyShowTime.

Ofte stillede spørgsmål om Allente

Hvad er Allente?

I 2020 fusionerede Canal Digital og Viasat og blev til Allente.