Anmeldelse af Telia TV

2.5/5

Alt for få mennesker kender til Telia TV’s tv-pakker, og det er ganske enkelt ærgerligt. Telia TV har ikke ligesom mange andre en tv-pakke, hvor man fuldstændig selv kan vælge, hvilke tv-kanaler man ønsker i sit abonnement. I stedet har de 3 faste tv-pakker, hvortil du kan tilføje enkelte kanaler, hvis der er en kanal du bare ikke kan undvære. 

I den mindste tv-pakke kaldet ‘Basis’ får du 15 tv-kanaler til 299 kr. om måneden. Med i dette abonnement indgår kanaler som DR1, TV 2 og Kanal 5. Derudover kan du let tilkøbe enkelte kanaler, så tv-pakken bliver tilpasset dine behov og ønsker for underholdning. Det kan f.eks. være, at du ikke kan undvære Kanal 6.

Hvis du ønsker flere kanaler kan du med fordel vælge sports-pakken, hvor du bliver opdateret på sportsrelateret indhold fra kanaler såsom TV 2 Sport og Eurosport. 

Med den dyreste tv-pakke kaldet ‘Sport og Familie’ får du den ultimative underholdning for alle i husstanden. Udover endnu flere sportskanaler indgår også en del børnekanaler som f.eks. Disney Channel og Nickelodeon, så dine børn ikke kommer til at kede sig.

Fordele

Ulemper

Med det billigste abonnement fra Telia TV får du:

Disse streamingtjenester kan du vælge i en tv-pakke fra Telia TV

Hos Tvpakker.dk har vi samlet tv-pakker fra de største udbydere i Danmark. På den måde har vi gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige udbydere og deres tv-løsninger. Se alle tv-pakker her.

Om Telia TV

En af de store fordele ved et tv-abonnement fra Telia TV er deres mulighed for at streame deres kanaler i 28 lande. Det betyder, at du stadig har mulighed for at holde dig opdateret på de seneste sportsnyheder, selvom du er ude at rejse. Det at du sidder i et andet land indenfor EU gør, at du under din sommerferie til en ægte charter-destination, stadig kan følge med i årets Tour de France eller andet sport.

Når du vælger en tv-pakke fra Telia TV får du adgang til Telia TV’s app til både mobil, tablet og computer. Der er desuden ingen oprettelsesgebyr og heller ej nogen bindingsperiode.

Det er vigtigt at bemærke, at Telia TV desværre ikke udbyder nogen af Viasats kanaler (f.eks. TV 3). Med Norlys kan du få adgang til streamingtjenesterne Discovery+ og C More.

Ofte stillede spørgsmål om Telia TV

Hvad er Telia TV?

Telia TV udbyder forskellige tv-pakker, så du kan blive underholdt med den bedste underholdning. Den billigste tv-pakke med 15 kanaler koster 299 kr. om måneden, mens den dyreste koster 549 kr., og indeholder både sportsrelateret indhold og flere børnekanaler.

Hvor mange enheder kan jeg tilslutte Telia TV?

Du kan tilslutte op til 5 enheder. Det er muligt at være 2 personer online ad gangen.