Anmeldelse af Norlys

3.7/5

Med Norlys har du mulighed for at vælge to forskellige tv-pakke-løsninger. Den ene mulighed består af en fast tv-pakke, hvor du vælger antallet af kanaler du ønsker. Vælg den lille pakke med 21 kanaler eller den mellem med 33 kanale + 1 streamingtjeneste. Hvis du ønsker den ultimative underholdning, skal du vælge den store pakke med 53 kanaler +4 streamingtjenester. I de faste tv-pakker kan du ikke selv vælge, hvilke kanaler der indgår i den enkelte tv-pakke, men du kan tilføje ekstra kanaler, hvis der er en enkelt kanal eller to, du absolut ikke kan undvære. 

Den anden mulighed er at vælge en af deres tv-pakker med selvvalgte tv-kanaler. Her kan du vælge en pakke med enten 4, 8 eller 20 kanaler – hvoraf nogle af kanalerne kan udskiftes med streamingtjenester. Fordelen ved dette er, at du slipper for at betale for kanaler du ikke ser, som man ofte gør med de faste tv-pakker. Ulempen er at du ikke kan tilføje en ekstra kanal til din tv-pakke. Så skal du i stedet tilkøbe en større pakke.

Den billigste tv-pakke hos Norlys er deres ‘Vælg 4’, hvor du selv vælge de 4 kanaler du ønsker. Det er muligt at vælge en streamingtjeneste som en af de 4. Denne tv-pakke koster 249 kr. om måneden. 

Hvis du vælger at give lidt flere penge kan du vælge deres faste tv-pakke med 21 kanaler (med uden nogen streamingtjenester). Denne pakke koster 274 kr. om måneden.

Fordele

Ulemper

Med det billigste abonnement fra Norlys får du:

Disse streamingtjenester kan du vælge i en tv-pakke fra Norlys

Hos Tvpakker.dk har vi samlet tv-pakker fra de største udbydere i Danmark. På den måde har vi gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige udbydere og deres tv-løsninger. Se alle tv-pakker her.

Om Norlys

Du kan vælge at modtage dit tv-signal gennem enten streaming eller antenne. Med et abonnement til en tv-pakke fra Norlys får du desuden adgang til Norlys Play, der er en app med adgang til alle dine tv-kanaler. Du kan både streame kanalerne på din mobil, tablet og på dit tv (via Cromecast eller Apple TV). Det er muligt for to enheder at streame på samme tid og du kan bruge Norlys Play i hele Danmark og EU. Så hvis du skal på ferie eller forretningsrejse behøver du ikke gå ned på underholdning eller gå glip at dit yndlingsprogram, når det sendes i fjernsynet.

Der er fordele og ulemper ved de enkelte abonnementer – både når du vælger en fast tv-pakke og en med selvvalgte kanaler. Det er derfor op til dig at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Fordelen ved Norlys er, at de tilbyder begge muligheder og til en fornuftig pris. 

Med Norlys kan du få adgang til følgende streamingtjenester: Nordisk Film+, HBO Max, Viaplay, Discovery+ og TV 2 Play.

Ofte stillede spørgsmål om Norlys

Hvad koster den billigste tv-pakke fra Norlys?

Den billigste tv-pakke koster 249 kr., mens den dyreste koster 779 kr. Det billigste abonnement består af en tv-pakke med 4 selvvalgte kanaler, mens det dyreste består af en fast tv-pakke med hele 53 kanaler og 4 streamingtjenester.