Anmeldelse af Stofa

4.5/5

Stofa har uden tvivl også en af de bedste tv-pakker i Danmark. Du kan vælge mellem forskellige tv-pakker og finde den, der passer bedst muligt til dig. Du kan også vælge at blande din egen tv-pakke (kaldet VælgSelv). VælgSelv er en point-pakke (ligesom du kender det fra bl.a. YouSee), hvor du kan til- og fravælge kanaler og streamingtjenester som du har lyst. 

Stofa har 3 tv-pakker: Lille tv-pakke, Mellem tv-pakke og Stor tv-pakke. Hvis du vælger den store tv-pakke får du sportsrelateret indhold samt flere streamingtjenester (TV 2 Play, Viaplay, Nordisk Film+ og Discovery+) med. I den Mellem tv-pakke har du Viaplay inkluderet i abonnementet. Her kan du bl.a. se TV3’s realityprogrammer, danske og internationale serier og masser af børneunderholdning.

Med en tv-pakke har Stofa har du mulighed for at se tv overalt i EU, hvilket specielt er til gavn for dig der rejser meget indenfor Europas grænser eller ikke vil gå glip af underholdning på din ferie. 

Ventetid har aldrig været sjovere end med en tv-pakke fra Stofa. Med en tv-pakke fra Stofa er det muligt for dig at se tv på farten, hvis du f.eks. sidder i offentlig transport eller sidder et sted og venter. 

Fordele

Ulemper

Med det billigste abonnement fra Stofa får du:

Disse streamingtjenester kan du vælge i en tv-pakke fra Stofa

Hos Tvpakker.dk har vi samlet tv-pakker fra de største udbydere i Danmark. På den måde har vi gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige udbydere og deres tv-løsninger. Se alle tv-pakker her.

Om Stofa

Med en tv-pakke fra Stofa har du mulighed for uendelig underholdning med de bedste tv-kanaler og et bredt udvalg af streamingtjenester. Hvis du vælger en af de tre tv-pakker fra Stofa får du adgang til mellem 24 og 57 tv-kanaler, mens du i den mellem og store tv-pakke også har en eller flere streamingtjenester inkluderet. Det mindste abonnement fra Stofa koster 274 kr., mens den store pakke koster 779 kr. 

 Ulempen ved Stofas tv-pakker er, at tv-kanalerne er forudbestemt på forhånd og ikke kan byttes ud, hvis der er en tv-kanal du hellere vil have. Her havde det været smart, hvis man kunne tilkøbe enkelte kanaler, men dette er desværre ikke en mulighed. Hvis du vil have mulighed for at til- og fravælge kanaler hos Stofa skal du vælge deres VælgSelv-pakke.

VælgSelv er en god løsning for dig der ønsker at skræddersy din egen tv-pakke. Med VælgSelv køber du et givent antal point, som du bruger til at tilkøbe kanaler og streamingtjenester for. Du kan vælge et abonnement med 10, 20 eller 30 point  En tv-kanal koster 1-2 point, mens prisen for en streamingtjeneste ligger på mellem 2-8 point. Der er kun én ulempe ved måden Stofa har organiseret deres VælgSelv-pakke på. Det er, at den Lille tv-pakke automatisk er inkluderet i et VælgSelv-abonnement. På denne måde har du ikke mulighed for at til- eller fravælge de kanaler der indgår i den Lille tv-pakke. Det drejer sig bl.a. om kanaler såsom TV 2, TV 3 og Kanal 4.  

Med Stofa får du adgang til følgende streamingtjenester: Viasat Series & Film, Nordisk Film+, Viaplay, HBO Max, Discovery+, TV 2 Play og C More.

Ofte stillede spørgsmål om Stofa

Hvad koster Stofa tv-pakker?

Stofa har 3 forskellige tv-pakke og en VælgSelv-pakke med mulighed for at tilkøbe enkelte tv-kanaler ved hjælp af et point-system. Den billigste tv-pakke koster 274 kr. Heri får du adgang til 24 tv-kanaler og mulighed for at se tv i hele EU. Stofas store tv-pakke koster 779 kr., og med denne pakke får du både 58 tv-kanaler og 4 streamingtjenester. I VælgSelv, hvor du køber kanaler og streamingtjenester enkeltvis ved hjælp af point, koster den mindste pakke med 10 point 469 kr. Heri indgår i forvejen 24 tv-kanaler.

Hvad er Stofa SmartTv?

Med stofa smart tv har du mulighed for at optage tv-programmer, spole i et program og gense dine yndlingsprogrammer. Du kan desuden leje film ved hjælp af fjernbetjeningen.