Anmeldelse af Waoo

2.9/5

Med Waoo kan du vælge mellem 4 forskellige tv-pakker. Der er 3 faste tv-pakker med forudbestemte kanaler og så er der Waoo Flex, der er en tv-pakke med mulighed for selv at vælge kanaler enkeltvis. Waoo Flex består som udgangspunkt af public service-kanalerne, og så kan du selv tilføje ekstra kanaler. En kanal koster mellem 10 og 140 kr. Langt de fleste kanaler koster dog mellem 20-50 kr. pr. stk. Waoo Flex koster 119 kr. om måneden via streaming og 139 kr., hvis du vælger at modtage signalet gennem en tv-boks.

Du har også mulighed for at vælge en af deres faste tv-pakker med enten 27, 40 eller 64 kanaler. deres mindste tv-pakke er lidt dyrere end mange andre udbyderes mindste pakker, men til gengæld får man også flere kanaler med i prisen. Prisen på den lille faste tv-pakke, kaldet Waoo Lille, er 319 kr. via streaming og 339 kr. via tv-boks. 

Hvis du ønsker at gå all-in og vælge en tv-pakke med et stort og bredt udvalg til alle i familien, kan du med fordel vælge Waoo Stor, der er tv-pakken med 64 kanaler. Den er især oplagt til børnefamilien, fordi der både er Nickelodeon, Disney Junior eller Disney Channel med i pakken. Derudover er der også TV 2 Echo og TV 2 Fri.

Hvis du er meget sportsinteresseret er det nok at vælge tv-pakken med 40 kanaler kaldet Waoo Favorit, da der heri indgår forskellige sportskanaler såsom TV 2 Sport, Eurosport og Viasat Sport Ultra HD.

Fordele

Ulemper

Med det billigste abonnement fra Waoo får du:

Disse streamingtjenester kan du vælge i en tv-pakke fra Waoo

Hos Tvpakker.dk har vi samlet tv-pakker fra de største udbydere i Danmark. På den måde har vi gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige udbydere og deres tv-løsninger. Se alle tv-pakker her.

Om Waoo

Hvis du vælger Waoo’s billigste tv-pakke (Waoo Flex) til 119 kr. om måneden får du adgang til at købe kanaler enkeltvis. Med i basis-prisen indgår 15 public service-kanaler, men dette er sjældent nok for de fleste. Derfor er denne pris heller ikke den reelle man kommer til at betale, når man vælger Waoo Flex. Man skal derfor vurdere om det bedst kan betale sig med denne tv-pakke eller om man i stedet skal vælge den lille tv-pakke, kaldet Waoo Lille, hvori der indgår 27 kanaler.

Med et abonnement fra Waoo er du bundet i 6 måneder, hvilket er væsentlig længere tid end hos mange af de andre udbydere. Desuden er det nødvendigt med bredbånd fra Waoo for at komme modtage deres tv-signal. Du kan både modtage tv-signal fra Waoo gennem streaming og tv-boks, hvoraf streaming er den billigste måde.

Ofte stillede spørgsmål om Waoo

Hvad koster Waoo' tv-pakker?

Den billigste pakke, hvor man betaler for de kanaler man vælger, koster min. 119 kr. om måneden. De faste tv-pakker koster fra 319 kr. til 749 kr. om måneden.

Hvad koster Waoo' store tv-pakke?

Waoo’ store tv-pakke med 64 kanaler koster 729 kr. om måneden via streaming og 749 kr. via tv-boks. Herudover er der en binding på 6 måneder.

Hvad koster Waoos tv-boks?

En tv-boks fra Waoo koster 39 kr. om måneden.

Hvad koster Waoo Web TV?

Du får gratis adgang til Waoo Web TV, når du har en tv-pakke fra Waoo. Med Waoo Web TV har du adgang til dine tv-kanaler online, så du altid har underholdning lige ved hånden.