Anmeldelse af YouSee

5/5

YouSee ligger i toppen af listen, når det kommer til at finde en god tv-pakke med mulighed for at tilpasse den til egne behov. Med et abonnement fra YouSee får du et bredt og stort udvalg af tv-kanaler og streamingtjenester. Det giver dig mulighed for at se dine yndlingskanaler og streamingtjenester en og samme sted. Du kan let vælge skifte mellem de forskellige kanaler og udskifte til nye efter 30 dage. 

Derudover er det med en tv-pakke fra YouSee muligt at optage dine yndlingsprogrammer. Det er især en fordel, hvis du ikke er hjemme, når dit yndlingsprogrammer sendes i fjernsynet, og ikke har en streamingtjeneste tilgængelig, hvor tv-programmet ligger efterfølgende. 

I et abonnement fra YouSee betaler du for et givent antal point, som du bruger til at vælge de kanaler og streamingtjenester du ønsker. Prisen pr. kanal og streamingtjenester varierer fra 1-19 point. Hvis du ikke har nok point i din pakke, kan du let tilkøbe flere point eller vælge en større pakke.

Fordele

Ulemper

Med det billigste abonnement fra YouSee får du:

Disse streamingtjenester kan du vælge i en tv-pakke fra YouSee

Hos Tvpakker.dk har vi samlet tv-pakker fra de største udbydere i Danmark. På den måde har vi gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige udbydere og deres tv-løsninger. Se alle tv-pakker her.

Om Yousee

Hos YouSee (tidligere TDC) kan du få en tv-pakke til en mindstepris på 299 kr. om måneden, hvori der indgår 10 point til at vælge dine yndlingskanaler for. Hvis du finder ud af, at dette ikke er nok, kan du nemt købe en større tv-pakke eller tilkøbe point, så du kan få flere kanaler og streamingtjenester i dit abonnement.   

På nuværende tidspunkt har YouSee 4 forskellige tv-pakker, hvori der er henholdvis 10, 20, 30 og 40 point i. Med en tv-pakke med 40 point giver du 599 kr., hvilket er en meget rimelig pris.

Du vælger selvfølgelig selv, hvilke tv-kanaler og/eller streamingtjenester du ønsker i dit abonnement. Du kan vælge mellem mange forskellige kanaler, herunder bl.a. TV 2, TV 3. Kanaler som DR1, DR2, DR Ramasjang og TV 2’s regional-kanal medfølger automatisk i alle tv-pakker. Udvalget af streamingtjenester består af Netflix, Viaplay, Disney+. HBO Max, SkyShowTime, Nordisk Film+, C More, Nick+, National Geographic Now, BBC Nordic+ og TV 2 Play.

Ofte stillede spørgsmål om YouSee

Hvad koster YouSee tv-pakker?

Den billigste tv-pakke koster 299 kr., mens den dyreste koster 599 kr. Herudover kan du tilkøbe ekstra kanaler og streamingtjenester for point.

Hvilke tv-pakker har YouSee?

YouSee har 4 forskellige tv-pakker. Forskellen på de enkelte tv-pakker er antallet af point der indgår. Pointene bruges til at købe kanaler og streamingtjenester for. I den mindste tv-pakke får du 10 point, mens der i det største abonnement indgår 40 point at købe din yndlingsunderholdning for.