Anmeldelse af More TV

2.5/5

More TV har gjort det simpelt at vælge en tv-pakke. De har nemlig kun én tv-pakke, og den koster kun 98 kr. om måneden. Nemmere bliver det vist ikke. Fordelen ved at der kun er en tv-pakke er, at du ikke skal tænke over og vurdere, hvilken tv-pakke du skal have. Man bliver ofte fristet til at købe en af de dyrere tv-pakker, hvor der er en masse kanaler med, som man ikke bruger, men ikke hos More TV. 

I abonnementet fra More TV får du 37 kanaler med i pakken. Det er ikke muligt at tilkøbe flere kanaler og der er heller ikke mulighed for at tilvælge nogen streamingtjenester. Det er altså en grundpakke med de mest almindelige tv-kanaler de har. 

Med i pakken får du både danske og udenlandske kanaler. Du kan bl.a. se DR 1, DR 2, DR Ramasjang og TV 2 regionernes kanal. 

Fordele

Ulemper

Med det billigste abonnement fra More TV får du:

Hos Tvpakker.dk har vi samlet tv-pakker fra de største udbydere i Danmark. På den måde har vi gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige udbydere og deres tv-løsninger. Se alle tv-pakker her.

Om More TV

Med et abonnement fra More TV bliver det ikke nemmere at se fjernsyn – og så er det tilmed det billigste på markedet. TV-pakken har de grundlæggende kanaler du har behov for, så du kan blive opdateret på de seneste nyheder og blive underholdt at gode programmer fra DR. 

Der er ingen skjulte gebyrer og er ingen binding, når du vælger en tv-pakke fra More tv. Der er dog et engangskøb af tv-boks på min. 795 kr., hvis du vælger at modtage dit tv-signal på denne måde. Hvis du i stedet vælger at modtage dit tv-signal ved at streame kanalerne fra app’en er der et engangsbeløb på 195 kr.

Det er vigtigt at bemærke, at det kun er de regionale TV 2-kanaler der er med i pakken og ikke de landsdækkende kanaler fra TV 2. Og det er heller ikke muligt at tilkøbe dem. Det er selvfølgelige ærgerligt, men som de selv skriver på deres hjemmeside, så arbejder de på at få den med i pakken igen. Det er der dog ikke nogen tidshorisont for, og du kan derfor ikke regne med at få TV 2’s landsdækkende kanaler med i dit abonnement. 

Ofte stillede spørgsmål om More TV

Hvad koster en tv-pakke fra More TV?

En tv-pakke fra More TV koster 98 kr. om måneden. Det er ganske simpelt at købe en tv-pakke gennem More TV - uden mulighed for at tilkøbe ekstra kanaler og streamingtjenester. Du kan vælge at modtage dit tv-signal gennem streaming eller tv-boks. Ligegyldigt hvilken måde du vælger at gøre det på, vil du blive opkrævet et engangsbeløb ved oprettelse af abonnementet. Der er desuden ingen binding, så du kan nemt opsige din tv-pakke igen.